اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است
سرخط خبرها

نماینده نهبندان: اروپا زمستان سخت خود را با ذخیره‌سازی گاز مدیریت کرد| میزان ذخیره‌سازی در ایران فقط ۱.۵ درصد!

  • کد خبر: ۱۴۵۷۳۵
  • ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۴
نماینده نهبندان: اروپا زمستان سخت خود را با ذخیره‌سازی گاز مدیریت کرد| میزان ذخیره‌سازی در ایران فقط ۱.۵ درصد!
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه اروپا تا ۲۰ درصد مصرف گاز خود را ذخیره‌سازی می‌کنند، به همین دلیل توانسته زمستان سرد و سخت خود را از این طریق مدیریت کند، گفت: متاسفانه میزان ذخیره‌سازی در ایران صرفا حدود یک و نیم درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی نخعی با اشاره به ناترازی گاز در کشور و کمبود گاز در حوزه انتخابیه خود، گفت: اکنون یکی از کانون‌های اصلی بحران کمبود گاز در مناطق شمالی و شمال شرق کشور است چراکه زیرساخت انتقال انرژی به این مناطق ضعیف هستند در حالی که با توجه به مصرف بالا در این مناطق باید برای ایجاد زیرساخت‌ها در دولت‌های مختلف هزینه و وقت بیشتری گذاشته می‌شد.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس ادامه داد: علیرغم تکالیف قانونی گذاشته شده برای دولت‌ها و وجود ماده ۱۲ قانون تولید رقابت‌پذیر، اما آن‌ها از این ظرفیت برای تقویت زیرساخت‌های انرژی در کشور استفاده نکرده است.

وی افزود: همچنین افت فشار و قطعی گاز در برخی از مناطق استان خراسان جنوبی به دلیل قرار گرفتن در انتهای خط انتقال گاز از روز گذشته تاکنون مشاهده شده، البته این مشکل در جنوب و شرق خراسان رضوی نیز دیده می‌شود و متاسفانه مردم دچار مشکل جدی شدند.

نخعی با انتقاد از ضعف در اطلاع‌رسانی و عدم اجرای پروتکل‌های تعریف شده ازسوی دولت و ستاد بحران، اظهار کرد: همچنین معتقدم در موضوع  ذخیره‌سازی گاز در میادین ترک فعل شده و باید دولت به این مسئله ورود جدی داشته باشد چراکه بسیاری از کشور‌های مصرف‌کننده مانند اتحادیه اروپا و حتی آن‌هایی که دارای منابع عظیم گاز هستند مانند روسیه، کانادا و قطر همگی سال‌ها است که به سمت ذخیره‌سازی گاز رفته‌‎اند و تا ۲۰ درصد مصرف خود را ذخیره‌سازی می‌کنند و اروپا توانسته زمستان سرد و سخت خود را از این طریق مدیریت کند، همچنین در حالی متوسط ذخیره‌سازی گاز در دنیا حدود ۱۰ درصد است که این میزان در ایران صرفا حدود یک و نیم درصد می‌رسد در حالی که ایران دومین کشور تولیدکننده گاز و چهارمین کشور مصرف‌کننده سوخت است لذا سبد انرژی ما عمدتا متکی بر گاز بوده، اما متاسفانه به موضوع مهم ذخیره‌سازی ورود نکرده و حتی ساختار پیش‌بینی شده برای این مهم نیز در دولت گذشته منحل شد.

به گفته این نماینده مجلس اگر ایران بتواند ذخیره‌سازی خود را صرفا به ۱۰ درصد برساند می‌توان ایام پیک مصرف را بدون ایجاد مشکل برای مردم و بخش صنعتی پشت سر بگذاریم.   

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کمیسیون انرژی مجلس نیز به طور جدی به مسئله بهینه‌سازی مصرف انرژی ورود پیدا کرده است و درصدد است با استفاده از ظرفیت‌های قانونی دولت را مکلف به بهینه‌سازی کند چراکه در شرایط کنونی چاره‌ای جز مدیریت مصرف و تقاضا نداریم البته این به معنای غافل شدن از تولید نیست. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->